BILLIGST PÅ KVALITETSDELER

SACHS

OE kvalitet
SACHS’ produkter er produsert av materialer av høy kvalitet og reflekterer “state of the art”. De står for høy ytelse og pålitelighet. Dette er grunnen til at mange kjente bilprodusenter utstyre sine biler med SACHS produkter: Hvert år blir mer enn 10 millioner nye biler utstyrt med SACHS dempere og støtdempere før de ruller av samlebåndet. I tillegg tilbyr SACHS høykvalitetsclutcher for produsenter av originalutstyr og reservedeler markedet.

SACHS HISTORIE
Historien om SACHS merkevare starter i 1894 da verktøymaker og navngiver Ernst Sachs leverte sin første patentsøknad på sykkelhjulnav. Ett år senere grunnla han "Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs» (presisjonskulelager-anlegg) sammen med Karl Fichtel, en kjøpmann og finansmannen. Den gang, som i dag, var filosofien å sikre et klart teknologisk forsprang på konkurrentene, både i form av produktkvalitet og innovasjon, og ikke minst kundeservice.


KVALITET OVER LANDEGRENSER
SACHS tilbyr produkter for ulike bruksområder som dekker nesten alle typer kjøretøy. Dette gjelder for det europeiske - så vel som det asiatiske bilmarkedet. I dag, bare i Europa, har SACHS reservedel-portefølje som inkluderer støtdempere til mer enn 38 millioner asiatiske biler av forskjellige produsenter. Dette er betryggende for handelspartnere, verkstedet og bileiere som kan regne med SACHS-kvalitet for et bredt spekter av modeller.


MOTORSPORT-KOMPETANSE
Med SACHS, er ZF aktivt involvert i profesjonell motorsport. Som leverandør til ulike team, har SACHS allerede vært involvert i mer enn 100 seire og har fått bred erfaring innen motorsport. Denne erfaringen er brukt i utvikling og produksjon av SACHS produkter. Som et resultat, inneholder hver SACHS produkt en god andel av motorsportkompetanse.
SACHS er en av verdens største produsenter av støtdempere. Ekstremt bra kvalitet. Fungerer svært godt på norske forhold, med svært ujevn veibane og ofte kaldt om vinteren. Meget lang levetid. SACHS har over 70 års erfaring med produksjon av støtdempere, og bare i utviklingsavdelingen har de over 700 ingeniører ansatt. Under utvikling av SACHS støtdempere gjennomgår hver støtdempertype 150 teststasjoner for å teste holdbarhet og kvalitet, under de tøffeste forhold. All produksjon hos SACHS er ISO-sertifisert i henhold til ISO/TS 16949:2002 for å sikre høyeste kvalitetsstandard.Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2017 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no