FAI

FAI Automotive plc har utviklet seg ut av motorsport, med dens tilhørende høye krav til tekniske, logistisk og administrativ effektivitet. Ian Walker, grunnleggeren, var en semi-profesjonell racing- og rallysjåfør fra 1956 til 1962, da han pensjonerte seg fra kjøring og dannet Ian Walker Racing.

Dette var et fullt ut profesjonell lag som kjempet over hele Europa og Nord-Amerika med betydelig suksess. Da IWR ble nedlagt i 1968, ble dens eiendeler og noen av personell integrert i Ian Walker tjeneste - en garasjevirksomhet - som har spesialisert seg på salg og service av høy ytelse biler, spesielt Lotus. Det ble også produsert og markedsført ytelseskonverteringer, for eksempel kamaksler, topplokk, innløps- og eksosmanifolder og til slutt, komplette konkurransemotorer.

I 1976 påbegynnes produksjonen av 8 varegrupper bestående av totalt bare 135 delenumre, og ble produsert og solgt ut av lokalene på 2250 kvadratmeter.
I de påfølgende årene har det vært konstant vekst på produktområdet, det viktigste av disse er pakningssett, og omfatter nå produkter utenfor motor-segmentet, som styring, drivledd, mansjetter og fjærer.

I dag produserer FAI i lokalene som dekker 67 500 kvadratmeter, med nåværende produktspekter på 22 varegrupper, bestående av over 35.000 delenumre, som dekker 65 bilprodusenter.Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2017 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no