BILLIGST PÅ KVALITETSDELER

DOLZ - waterpumps


EN AV VERDENS STØRSTE PRODUSENTER AV VANNPUMPER!

Siden 1939 har Dolz produsert reservedeler til kjøretøy, og har blitt et referanseselskap spesielt når det gjelder vannpumper. Årlig produserer Dolz mer enn 2 millioner vannpumper på sine fabrikker i Spania, Argentina og Kina.

Dolz Industries er en av de få produsentene som i sitt anlegg kombinerer injeksjonssmelting av aluminium med automatisert produksjon og montering.
Dolz feiret i 2009, 75 suksessfulle år med kontinuerlig og eksklusiv produksjon av vannpumper for biler, lastebiler og traktorer. Gjennom la ng erfaring og forsiktig utvikling, tilbyr de i dag de beste vannpumpene på markedet.
I sortimentet har Dolz vannpumper til mer enn 1000 modeller, valgt etter detaljerte undersøkelser og analyse av den verdensomspennende lager av biler. Dolz produserer alle sine komponenter selv, slik at de hele tiden kan kontrollere kvaliteten på hver eneste del av produksjonsprosessen. KVALITETEN er garantert av Dolz´s metoder og prosesser, som har blitt tildelt Q1 status ved Ford Motor Company for kvaliteten på våre leveranser.
75 års erfaring og ubrutt deltakelse i markedet har bare vært mulig takket være tusenvis av fornøyde kunder over hele verden. Dette har vært en overordnet ambisjon som har veiledet
Dolz INDUSTRIES gjennom årene på sin lange reise: en fornøyd kunde

Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2018 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no