BILLIGST PÅ KVALITETSDELER

SØNNAK startbatterier

Exide Technologies er en av verdens største batteriprodusenter. Kvalitetsbatterier holder lenger og gir bedre ytelse og driftssikkerhet. Da nytter det ikke å overlate noe til tilfeldighetene. Exide Technologies har utviklingssentre og egne fabrikker over hele verden. Vi utvikler våre produkter på kontinuerlig basis slik at vi kan være trygge på at Sønnak-batteriene alltid er av ypperste kvalitet.

Innovative batteriløsninger for ettermarkedet
Sønnak lanserer nå neste generasjon ettermarkedsbatterier for personbiler og lette transportkjøretøy. Mange av ideene som er tatt inn i det nye sortimentet har sitt utgangspunkt i originalbatteriene vi har designet og utviklet for ledende bilprodusenter. Vårt nye, banebrytende sortiment er utviklet for kjøretøy som har den nyeste teknologien, f.eks. Start-Stop og bremsekraftgjenvinning. Det betyr at vårt batterisortiment byr på kraftig ytelse for dagens biler og samtidig dekker behovene til fremtidens bilpark.

RASKERE LADING MED CARBON BOOST
Sønnaks nye PowerLine Carbon Boost-batterier har opptil 50 % høyere lademottakelighet enn vanlige standardbatterier. Dette er mulig takket være karbontilsetninger. Karbonet gir bedre ledeevne i platen, noe som gir både bedre lademottakelighet og raskere lading. PowerLine Carbon Boost-batteriene egner seg for bruk også under krevende forhold, for eksempel i varmt og kaldt klima, i kjøretøy med energikrevende elektrisk utstyr og ved intensiv bykjøring.Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2017 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no