KLAR SIKT - bytt viskere i tide!

Nye vindusviskere er en svært billig livsforsikring. Hvis du gjør det til fast rutine å skifte dem ut på høsten, er du sikret godt utsyn når regn og høstmørket kommer.

Regnet øser ned og sikten er lik null. Kanskje må du kjøre vindusviskerne på høyeste hastighet for å se noe.
Men hvor godt ser du egentlig gjennom frontruta etter at viskerne har feid over? I løpet av et år slites gummien på vindusviskerne, og når høsten kommer er det ikke sikkert viskerne gjør en spesielt god jobb. I tillegg til slitasje blir gummien i viskerbladene sprø og forfaller selvom du ikke bruker viskerne i det hele tatt. Også innfestingen til selve viskerarmen blir slitt og kan gjøre viskeren «skranglete».
Sist vinter frøs kanskje viskerne fast til frontruta og måtte rykkes løs. På sommeren må de tåle enorme temperaturer og tørt vær. Å være vindusvisker er en utakknemlig jobb.

Se vår YouTube kanal som viser deg hvordan!

Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2017 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no