Lavprisløfte på slitedeler

Vårt lavprisløfte på slitedeler betyr at vi til enhver tid ønsker å være best på pris i det norske markedet. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har de beste prisene og vi jobber kontinuerlig med å sjekke priser i markedet. Med vårt enorme utvalg av deler, setter vi stor pris på tips fra våre kunder. Dersom du skulle finne et likt produkt tilsvarende originalkvalitet i Norge til en lavere pris innen 14 dager etter kjøpsdato, får du igjen differansen pluss 10% ekstra.

På grunn av kvaliteten, sammenligner vi oss med merkeforhandler, Mekonomen, Meca, Snap-Drive, Bilxtra, Skruvat, GS Bildeler og Torshov Bilrekvisita. Finner du delen billigere på noen av disse stedene melder du fra til oss per e-post.

Dette må dokumenteres skriftlig i form av kontrollerbare opplysninger som f.eks. en annonse, kundeavis, produktkatalog eller liknende. Lavprisløftet gjelder ikke for personlige tilbud gitt den enkelte forbruker, salg i begrenset omfang og tid, åpningstilbud og bestillingsvarer.


Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2018 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no