BILLIGST PÅ KVALITETSDELER

Bremseklosser

Vennligst tast inn ditt registreringsnummer for at vi skal kunne finne de varene som passer din bil.


Bremseklosser selges alltid i sett til begge sider.

Tips:
For å unngå friksjonslyd (Hylelyd) ved oppbremsing etter montering av nye bremseklosser, anbefaler NBS alltid å benytte bremsemonteringspasta. Denne finner du på art.nr 23009. En pakke holder til ca 4 bremseklosser (1 sett)

Tips:
NBS erfarer at mange kunder slurver med rengjøring av nye bremseskiver og -klosser før montering. Alle nye bremseskiver er påført et tynt lag med transportolje/-fett for at de ikke skal ruste før de blir montert på bilen. Konsekvensen av å ikke rengjøre delene før montering er at man har en vesentlig dårligere bremseeffekt den første tiden etter montering, noe som gjør at man må bremse hardere og lengere for å oppnå samme samme effekt, noe som som igjen gjør at bremsene går varme og blir ødelagt eller får redusert levetid. Denne oljen/fettet fjernes lett med vår bremserens med art.nr 23058.
.

Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2018 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no