Lyktefornyer

Sikkerhetsdatablad
Turtle Headlight Lens Restorer Kit
Fornyer matte og misfargede lykteglass av plast. Forbedrer lyktenes effekt.

Turtle Wax Headlight Restorer Kit kombinerer enkelheten og raskheten av et flytende middel og effektiviteten av slipeputer for å fornye matte lykteglass av plast.

Bruksanvisning:

- Vask lykteglasset med en bilshampo, f.eks. Turtle Wax Zip Shampo, for å fjerne overfladisk smuss. Tørk av lykteglasset.
- Bruk maskeringstape for å beskytte lakkerte flater rundt lykteglasset.
- Påfør Poléringsmiddel for Lykteglass på en bomullsklut. Rubbe Poléringsmiddelet ut over hele lykteglasset med et jevnt trykk. Polér av med en ren og myk klut. Behandle kun ett lykteglass av gangen. Om lykteglasset ikke blir rent/klart etter behandling med Poléringsmiddel for Lykteglass, forsett til punkt 4.
- Påfør vedlagte smøremiddel på slipepute #1 (grønn) og på lykteglasset. Bruk slipeputer kun på områder som skal renses. Rubbe med slipepute #1 (grønn) med jevnt fingertrykk. Rubbe/slipe fram og tilbake i samme retning til misfarging/oksidasjon forsvinner. Benytt smøremiddelet under hele prosessen for smøring av lykteglassflaten og slipeputen. (Slipepute #1 - grønn - er den som skal brukes mest under prosessen).
- Bytt deretter til slipepute #2 (brun). Rubbe/slipe fram og tilbake i motsatt retning som gjort med slipepute #1 (grønn) i ca 1 minutt og påfør mer smøremiddel. Bytt til slipepute #3 (lilla) og bearbeid på samme måte i ca 1 minutt. Avslutt med slipepute #4 (blå) på samme måte i ytterligere 1 minutt.
- Tørk av lykteglasset med en tørr bomullsklut. Påfør Poléringsmiddel for Lykteglass og rubbe nøye fram og tilbake inntil lykteglasset begynner å klarne. La middelet tørke til en matt hinne og etterpolér med en bomulssklut eller mikrofiberklut. Poléringsmiddel for Lykteglass kan påføres med maskin og polérrundell (max 1500RPM).
- Åpne pakken med Forseglingskluten. Bruk beskyttelseshansken og stryk kluten jevnt over hele lykteglassflaten. Forseglingen vil forsinke den fremtidige prosessen med at lykteglasset misfarges/mattes ned igjen. Forseglingen tørker og herder i løpet av 24 timer.

Lykteglassets klarhet vil forbedres ved bruk av produktene i denne pakken.
Sprekker, grovere sår, vannfyllte lykteglass.

Inneholder:

1 x 118 ml Poléringsmiddel for lykteglass - for fjerning av finere riper/matt hinne.
1 x 118 ml Smøremiddel for smøring av slipeputer og lykteglass.
3 x Slipeputer i ulik styrke for fjerning av riper, oksidasjon og matthet i lykteglass.
1 x Forseglingklut.

Art.nr.
60696
Lagerstatus:
10+ på hovedlager
10+ i butikk Liertoppen
FOR HENTING PÅ PICK-UP-POINT
Daglig leveranse fra vårt hovedlager.
Bestiller du før kl. 10:30 kan varene sannsynligvis hentes på Pick-up-Point samme dag. Levering ca kl. 15:00 på Lierskogen, ca kl. 16:00 i Sandefjord.
Forhåndsbestill alltid om du ønsker å hente på PICK-UP-POINT.
Vent til hentemelding er mottatt
Pick-up-point Sandefjord: 08-20 – Lierskogen: 08-18(10-14)

Bildeler.no Audi VW Skoda AL-KO Dolz KW NK Brakes Sachs Turtle QH Sønnak Müller Filter QSP FAI Castrol
Et selskap i Komplett Group:
Komplett.no MPX.no
TecDoc
Det er ikke tillatt å kopiere dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Copyright 2018 © Bildeler.no. All rights reserved

Åpningstider:
Mandag – Fredag08:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00

Besøksadresse:
Gamle Drammensvei 91, 3420 LIERSKOGEN
Telefon 32 85 40 40
E-post post@bildeler.no