Om Bildeler.no

Norsk Bildelsenter (Bildeler.no) ble etablert i 1990
Gjennom over 30 år har vi drevet import og salg av bildeler. Vi har alltid fokusert på kvalitetsdeler til lavest mulig pris. Vi startet opprinnelig med VW og Audi, men varesortimentet har hele tiden vokst og i dag dekker vi totalt 29 bilmerker. Vårt fokus er biler eldre enn 5 år og med våre 29 bilmerker, dekker vi nå over 90% av ettermarkedet i dette segmentet. Vår målsetting er at alle våre deler skal være tilsvarende originalkvalitet og vi skal alltid ha de beste prisene i markedet.

Vi fører slitedeler til følgende 29 bilmerker:
Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, Skoda, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Seat, Jaguar, Porsche, Isuzu, Dacia, Chevrolet og Volvo.

Vi skal alltid være konkurransedyktig på pris på kvalitetsdeler tilsvarende originalkvalitet.

Den enkleste og mest effektive måten å selge bildeler på, er gjennom netthandel. Gjennom lave driftskostnader og direkteimport fra hele verden, kutter vi mellomledd og halverer kostnadene. Norsk Bildelsenter kjøper mange av sine bildeler fra de samme produsentene (underleverandører) som bilfabrikkene. Vi importerer originaldeler (i originalemballasje) direkte fra bilprodusentens hjemland samt direkte fra underleverandører (i produsentens emballasje) Eks. BOSCH, HELLA etc. Alternative deler importerer vi fra hele verden. Sammenlikner man våre priser ligger vi ofte 50% under merkeforhandler, og ofte 30% under andre leverandører. Sjekk konkurrenter og bli overbevist!

Når du sjekker våre priser, vær oppmerksom på at vi hovedsakelig leverer originalkvalitet eller tilsvarende (Matching quality)

Slitedeler med strenge krav til kvalitet
Vi har et bredt sortiment av slitedeler til de fleste bilmerker. Når vi velger nye leverandører, stiller vi alltid høye krav til både kvalitet og tilgjengelighet. I dag samarbeider vi med flere av de største produsentene i verden, som forsyner såvel originalmarkedet som det frie ettermarkedet. Samtlige deler har gjennomgått vår strenge kvalitetskontroll. Selskapet har gjennom mange års praktisk erfaring, testing på eget karosseri-/mekanisk verksted og videresalg, lykkes i å bygge opp et nettverk av kostnadseffektive produsenter og leverandører.

Fritt valg av deler og verksted
Du trenger ikke lenger velge merkeverksted til service og reparasjoner for å opprettholde garantien på bilen. EUs Matching quality-direktiv åpner for fri bruk av andre kvalitetsreservedeler. Kjempepositivt for forbrukeren. Merkeverksteder har levd godt på sitt reparasjons- og leveransemonopol, og priset sine tjenester deretter. For å opprettholde sin posisjon har derfor uttrykk som "uoriginale" deler eller "piratdeler" flittig blitt brukt. De har skapt et bilde av at de eneste produktene som holder mål er merkenes egne produkter.

Kunnskapsdatabase
Vi har systematisk bygget opp en intern kunnskapsdatabase med detaljert informasjon om produktene. Vi leverer både originale og alternative deler ("Matching quality" - original kvalitet eller tilsvarende) Vi har jobbet mye med innkjøp og kuttet fordyrende mellomledd. Hos NBS har alle ansatte spisskompetanse, fagkunnskap og lang erfaring med bildeler, noe som sikrer deg gode råd og erfaringer.


Butikk på Lierskogen (Pick-up-point)
Butikk, salg og innkjøp ligger fortsatt på Lierskogen, mellom Drammen og Oslo. Derfor anbefaler vi våre kunder som vil hente varene på Lierskogen, å bestille delene på forhånd. SMS / epost blir tilsendt når delene ligger klare for avhenting.


AutoStore - robotstyrt lager
På hovedlageret plukkes mange av ordrene i AutoStore, lageret består av et kubisk gitter. Varene er tilgjengelig via roboter som beveger seg på skinner på toppen av griden. Dette sørger for ekstremt rask og effektiv vareplukk.