Hvorfor er vårt regnr-søk best?

Dersom du er opptatt av kvalitet og sikkerhet, velger du bildeler.no!

Har du søkt på ditt regnr i vår nettbutikk, så har du kanskje lurt på hvorfor det ikke kommer opp flere alternativer. Dette har vi gjort helt bevisst for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde. Gjennom 30 år har vi kontinuerlig jobbet med å finne de beste leverandørene på bildeler. Vi har kun valgt kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter og har originalkvalitet eller tilsvarende. For at det skal bli enkelt for deg som kunde å velge riktig del, så presenterer vi ikke 170 alternativer på et produkt.
Derfor har vi på Bildeler.no gjort dette meget enkelt. Vi prøver så langt det lar seg gjøre, å kun gi et alternativ. Det vil si at vi har funnet akkurat den delen som passer din bil.

Hvorfor viser vi ikke 170 alternativer på hver vare?

Mange steder må man lese seg gjennom et hav av spesifikasjoner for å finne den delen som passer til akkurat din bil. Da er det dessverre veldig enkelt å forveksle bildeler som passer, med de som ikke gjør det. I tillegg oppgir produsentene dataene sine på forskjellige måter, og i forskjellige målenheter. Ofte er de så like at man ender opp med å bare velge den billigste.
Det skal være enkelt å finne den bildelen som passer til din bil - derfor har vi valgt for deg. Vi har gjort jobben med å finne ut akkurat den bildelen som passer!
I enkelte tilfeller vil det likevel vises noen alternativer, men vi jobber kontinuerlig med å optimalisere regnr-søket!

Image