– Klarer du å vri rundt nøkkelen, klarer du dette også!

Har du ti tommeltotter, eller tenker du at «bil – det må noen andre ta seg av»? Da må du prøve den enkleste «mekkejobben» som finnes. Både fordi du sparer penger, og på grunn av sikkerhetsgevinsten det gir.

Hoppende og hakkende viskere eller striper av vann som ligger igjen? Alt dette er tegn på at vindusviskerne er slitt. En vinter med salt og skraping av is krever sitt. Og at du ser godt når vårsolen og regnbygene veksler i rask rekkefølge er viktig for sikkerheten.

– Mange venter til neste service, og sier «ja takk» når de blir tilbudt nye viskere. Da betaler du mye for noe du enkelt kan fikse selv.
Per Erik Kirkaune, markedsansvarlig hos Bildeler.no

To problem

Kirkaune peker på to hindre som gjør at mange ikke skifter vindusviskere selv:

– Det kan være vanskelig å finne riktige viskere til din bilmodell, og på enkelte modeller må du kunne de små triksene for å få fram viskerne og åpne klipsene, sier Kirkaune.

Det er nemlig langt fra sikkert at du kan få hjelp til dette på en bensinstasjon.

– Der finner du som regel bare en tykk katalog over bilmodeller og vindusviskere. Er du så heldig at du finner frem i denne, og de faktisk har dine viskere, gjenstår gjerne neste problem: Å få opp viskerne fra frontruten, slik at det er mulig å bytte dem, forklarer Kirkaune.

HVA NÅ? Med vindusviskeren i hånden er det lett å bli litt rådvill, dersom du aldri har skiftet vindusviskere før.

Slik får du det til – garantert

– Det er litt forskjellige fremgangsmåter for å skifte vindusviskere på ulike bilmodeller. Derfor sender vi ut en e-post med en enkel instruksjonsvideo når du kjøper vindusviskere hos oss, sier Kirkaune.

Videoen viser deg de ulike klipsene som benyttes hos de ulike produsentene, slik at du skal ha full kontroll på «mekkejobben».

– Jeg vil faktisk påstå følgende: Klarer du å vri rundt nøkkelen på bilen din, klarer du dette også, sier Kirkaune lattermild.

Og skulle du mot formodning ikke klare det, har du en garanti i bakhånd. Du har nemlig mulighet til å returnere viskerne innen 30 dager.

Slik finner du riktige vindusviskere

Det som kanskje er din aller første «mekkejobb» starter med å finne riktige viskere.

– Hos Bildeler.no gjør du ganske enkelt et skiltsøk. Da får du opp de riktige viskerne til bilen din til en gunstig pris.
Per Kirkaune

At kundene enkelt skal finne riktige deler til sin bil, er en av hovedmålsettingene til Bildeler.no.

– Vi har ikke «14 ulike versjoner» av samme del i vårt sortiment, slik at kundene må bruke mye tid på å vurdere hvilken som er den riktige for dem. Vi har plukket ut den delen som gir best kombinasjon av kvalitet og pris til hver enkelt bilmodell. Det er deler fra kjente leverandører tilsvarende originalkvalitet, forteller Kirkaune.

KLAR SIKT: Med nye vindusviskere kjører du sikrere.

Derfor er Bildeler.no både raskt og billig

Siden Bildeler.no kutter ut fordyrende mellomledd, kan vi selge kvalitetsdelene 30–50 prosent rimeligere enn andre leverandører og merkeforhandlere. I skrivende stund fører vi slitedeler til hele 29 bilmerker.

I 2021 har Bildeler.no investert massevis av tid, energi og penger for å sørge for at du får delene du bestiller enda kjappere. Bak butikken på Lierskogen har vi nemlig bygd et splitter nytt lager på over 3000 m².

– Nytt, stort lager har også gitt oss mulighet til å investere i Autostore – en kjempekube som lar oss utnytte plassen maksimalt og sørge for at deler plukkes rekordraskt. Kjappere plukking betyr at tiden fra du bestiller til vi pakker og sender blir enda mindre, avslutter Kirkaune.
Finn riktig vindusviskere ved å taste inn reg.nr: