Våre leverandører

Bildeler.no har en lang rekke med anerkjente leverandører i porteføljen.

Dette sørger for et solid vareutvalg med kvalitet i alle ledd og produkter du som kunde kan være trygge på.

Under finner du noen av våre leverandører.

Optibelt

Optibelt har produsert reimer og tilbehør med ypperste kvalitet siden 1948, og er OE leverandør for mange store aktører i bilindustrien. Blant annet Audi, BMW, Volkswagen, har hatt Optibelt som samarbeidpartner siden den første Bobla i 1950. Deres kunnskap om gummiprodukter går derimot mye lengre tilbake, og har sin opprinnelse så langt tilbake som i 1872. Optibelts varemerke er ensbetydende med kvalitet og driftssikkerhet, og Bildeler.no er stolte av å tilby deres produkter til våre kunder!

Optibelt leverer hele rangen med reimer til de fleste biler. Drivreimer, registerreimer, AC-reimer, vannpumper, løpehjul, strammehjul. Velger du Optibelt er du sikret den beste kvaliteten!
Les mer om Optibelt her.

For å se utvalget til din bil, går du inn i vår nettbutikk og taster inn ditt registreringsnummer.

Image

Müller Filter

Bildeler.no er stolt eneimportør i Norge for Müller Filter som er en av Europas største og mest anerkjente filterprodusenter. Müller Filter har produsert filtre i over 40 år og alle filtrene blir produsert i Europa. De lagerfører over 2000 ulike
filtre og produserer over 15 millioner filtre per år. Alle filtre produseres etter
OE-spesifikasjoner og innehar alle de egenskaper som kreves for
å tilfredstille dagens spesifikasjoner og krav til filtre.

Image

Trico

Verdensledende vindusviskerprodusent!

OE-leverandør til en rekke bilmerker: Maserati, Range Rover, BMW, Mercedes med flere. Kvalitet til både nybil-segmentet og i ettermarkedet.

Image

Mutlu

Mutlu er et Premium Brand fra Tyrkias største batteriprodusent.
Siden 1955 har Mutlu produsert batterier til biler, motorsykler, tungtransport, industri m.m., og de har en produksjonskapasitet på over 6 millioner batterier årlig og eksporterer til over 70 land. Mutlu produserer også bilbatterier for Toyota, Honda, Ford, Fiat, Hyundai, Mercedes m.fl. Mutlu SFB-startbatterier er syrefylte batterier med
SLI-teknologi som passer de fleste person- og varebiler.

Batteriet møter kjøretøyets krav til nødvendig strøm, også når motoren er av.

• Høy ytelse under utfordrende klimaforhold
• Opp til 25% mer effektivt enn standardbatterier
• Patentert rutenett teknologi med kalsiumlegering
• Forseglet og vedlikeholdsfritt
• Avansert aktivt materiale eksklusivt utviklet for SFB-teknologi
• Mer vibrasjonsbestandig sammenlignet med standardbatteri
• Lang levetid

Image

DEFA

DEFA har et bredt utvalg av eConnect ladekabler og smart tilbehør som gjør ladeopplevelsen enklere og tryggere for elbiler.

Kjører du fremdeles en vanlig bil, har vi løsninger for en mer behagelig og sikker start på dagen uansett vær og temperatur.
Monterer du motorvarmer, kupévarmer og batterilader i bilen din, starter du dagen med fulladet batteri, en forvarmet motor og en forvarmet kupé med isfrie ruter.

Image

NK

NK har i mange år vært en anerkjent merkevare over store deler av Europa, innen produktkategorier som reservedeler til bremser, styring, girkasse, clutcher, etc. Essensen av våre verdier og vårt tilbud til markedet kommer til uttrykk i slagordet THE RELIABLE PART - reservedeler du kan være trygg på fra en pålitelig leverandør.

NK har sine røtter i Aalborg-selskapet Nordjysk Kobling. I 1991 ble NK introdusert i Tyskland med oppkjøpet av den gamle reservedelsbutikken Wartburg i Eisenach, og siden har det spredt seg til andre markeder som et resultat av kontinuerlige vekst.

Utelukkende Matching Quality bildeler, tilsvarende original kvalitet. Reklamasjons-prosent på nesten null. Kun godkjente produsenter med dokumentert kvalitetskontrollsystemer i samsvar med TS16949 og ISO 9000. Produsert og godkjent av internasjonale standarder som ECE R90 og NAMI
• Stort sett 5 års garanti, mot produksjons- eller materialfeil.
• Ekstra slitasjegaranti på bremseklosser - Min. 35.000 km

Det eneste merket i Europa som tilbyr denne fantastiske kvalitet/pris-kombinasjonen!

Image

Triscan

Gjennom produksjon, konseptskaping, markedsføring og distribusjon av bildeler til det profesjonelle ettermarkedet – har Triscan i løpet av de siste fire tiårene etablert en solid posisjon i det meste av Europa.

Triscan har et bredt produktutvalg innen bremsedeler, motordeler, forstilling og bakstilling samt motorstyring.

Image

Lucas

LUCAS DIESEL
Lucas’ utvalg av førsteklasses produkter for dieselinjeksjon består av mer enn 1200 produktreferanser av reproduserte produkter og mer enn 4100 referanser mot dieselkomponenter. Lucas fortsetter å vokse etter å ha markedsført produktene lenger enn noe annet merke av bilkomponenter i verden.

Dieselprodukter
Lucas tilbyr bilmarkedet det bredeste utvalget av dieselprodukter i bransjen, blant annet dieseldyser og dieselpumper.

Image

IPC Foma

IPC Fomas hovedkontor ligger i Italia, en av Europas
ledende industrinasjoner der mange av verdens mest kjente og teknisk avanserte produkter produseres.

Gjennom generasjoner med forskning, utvikling og produksjon har de bygget opp en kompetanse som har gitt dem en suveren lederrolle innen mange produktområder. IPC Fomas produkter produseres selvfølgelig etter ISO 9001 og innehar alle relevante godkjenninger og sertifikater. Ved å produsere ved egne fabrikker og distribuere varene gjennom eget nordisk distribusjonssenter, har de tilrettelagt forholdene slik at kundene får svært gode produkter til best mulig betingelser. IPC Fomas produkter utmerker seg som høykvalitetsprodukter med lang levetid. Gjennom sin ekspertise spesialtilpasser IPC Foma produktene ytterligere, slik at våre kunder oppnår best mulig lønnsomhet ved å velge IPC Foma.

Image

Rupes

Helt siden 1. generasjons Rupes Bigfoot maskinene ble lansert har Rupes levert banebrytende og innovative poleringsmaskiner. Dette er de beste maskinene på markedet med tanke på effektivitet, balansering og stabilitet. Rupes Bigfoot LHR15 MKIII er ingen unntak. Grunnet stabiliteten og balanseringen er det også en maskin som er superenkel i bruk og derfor passer like bra for nybegynneren som for den profesjonelle.

Designet og utviklet med detailingmarkedet i fokus. Det 15 mm lange utkastet på maskinen gjør at man kan korrigere effektivt, også på store flater. I tillegg har man fleksibiliteten til å enkelt kunne håndtere maskinen over de forskjellige konturene på bilen.

Som om ikke det var nok så har Rupes utviklet poleringsputer og poleringsmiddel som er spesialdesignet til maskinene for å kunne gi best mulig resultater på mest mulig effektiv måte og ikke minst tilnærmet vibrasjonsfri polering!

Image

Turtle

I de siste 75 år har Turtle Wax gått utenfor grensene innen bilpleie for å oppdage nye produkter, løsninger og banebrytende teknologier som har revolusjonert detailingindustrien rundt om i verden.
Hvert år tilfører vi mer lidenskap, visdom og ekspertise for å gjøre det enkelt å oppnå en showroomshine-finish for både profesjonelle og entusiastene som holder på i sin egen garasje.

Turtle Wax tilbyr et komplett bilpleie sortiment med alt fra svamper og microfiberduker til avfetting, shampo, voks og spesial produkter.
I tillegg tilbyr vi spesialprodukter, både kjemikalier og maskiner, til profesjonelle brukere.

Image

Champion

Å jobbe med produkter av topp kvalitet er grunnlaget for alt du gjør!

Slipp kraften, styrken og utholdenheten i motoren din med Champion sitt avanserte utvalg av høyteknologiske smøremidler. Ingenting tåler de ekstreme kreftene til stadig kraftigere motorer som Champion smøremidler. Champion sin Adaptive Shield-teknologi skaper et beskyttende skjold rundt motordelene, noe som gjør Champion til det foretrukne smøremiddelet når du trenger å prestere utover det vanlige.

Vær beskyttet i møte med det uventede!

Image

Budweg

Hos Budweg Caliper er de caliperspesialister, og har reprodusert og forsynt bilettermarkedet med bremsecalipere i mer enn 40 år.

Bremsecalipere fra Budweg er av tilsvarende kvalitet som OE-deler, og de jobber kontinuerlig mot den høyeste produktkvaliteten, og utvider det enorme utvalget av calipere som dekker mer enn 98 % av den europeiske bilparken.

Image

Sønnak

Exide Technologies er en av verdens største batteriprodusenter. Kvalitetsbatterier holder lenger og gir bedre ytelse og driftssikkerhet. Da nytter det ikke å overlate noe til tilfeldighetene. Exide Technologies har utviklingssentre og egne fabrikker over hele verden. Vi utvikler våre produkter på kontinuerlig basis slik at vi kan være trygge på at Sønnak-batteriene alltid er av ypperste kvalitet.

Batterisortimentet dekker de fleste behov, betjener markedet som en ekte batteriekspert og leverer til 75% av bilprodusentene.

Sønnak har utviklet innovative høykvalitetsbatterier i mer enn 100 år.

Image

Castrol

Vi har satset på Castrol som er en av de beste oljene på markedet. Castrol har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med Audi, Volkswagen, Skoda, BMW og mange andre bilprodusenter. Når du velger olje må du alltid sjekke brukerhåndboken og hvilke produktspesifikasjoner som kreves.

Image

Arnott

I over 30 år har Arnott vært innovatøren innen erstatningsprodukter for luftfjæring. I dag er Arnott den globale industrilederen innen produksjon av kvalitetsluftfjærings-produkter og tilbehør.

Made in USA.

Image