Bildeler til Tesla

Vi legger ned mye arbeid og engasjement i å alltid være oppdatert på slitedeler og reservedeler til personbiler i Norge. Vi holder jevnlig kontakt med våre leverandører når det gjelder lansering av nye deler, men vi legger også press på dem for å utvikle slitedeler og reservedeler som det er stor etterspørsel etter.

bremseklosser til Telsa Model S

I 2019 begynte vi å ta inn det første store partiet med understellsdeler til Tesla, som de første på ettermarkedet i Norge. Vi var tidlig ute med å tilby blant annet bærebruer, endeledd og hjullager til Tesla Model S.

I tillegg tok vi inn bremsedeler, blant annet bremseklosser, bremseskiver og bremsesett til både Tesla Model S og Tesla Model X.

Vi er derfor stolte over å tilby kvalitetsdeler fra kjente merkevarer og leverandører til fornuftige priser.

Det anbefales å bytte pollenfilter jevnlig. Jobben til pollenfilteret, eller kupèfilter som det også kalles, er å filtrere bort støv, pollen og andre partikler i lufta som kommer utenfra, før den går inn i kupeen.

Kjøp pollenfilter til Tesla Model S her – og bytt selv! Det er slettes ikke vanskelig å bytte selv.

Kan du fikse bilen selv?

Er du handy og har skrudd litt på bil før?

Å bytte bremseklosser på en Tesla Model S er ikke noe vanskeligere eller farligere enn å bytte på en gammel Ford Focus. Du klarer også fint å bytte bremseskiver helt på egenhånd.

Se vår store oversikt over arbeid på Tesla Model S her.

Bremsekloser Tesla Model S

Hva er egentlig slitedeler?

Slitedeler er de delene av bilen som slites ut med tiden og må byttes ut for å holde bilen i god stand. Dette kan være bremser, understellsdeler, fjæring og dempere, vindusviskere, olje og lignende. Det er viktig å følge med på tilstanden på slitedelene for å sikre at bilen og dens funksjoner fungerer og for å unngå dyre tilleggsreparasjoner på grunn av følgeskader.

De fleste tenker kanskje aller mest på bremseklosser og vindusviskere når de tenker på «slitedeler». Men visste du at også sånt som bærekuler, foringer, endeledd, støtdempere, lenkearmer og til og med drivledd er slitedeler?

Det ligger litt i navnet: slitedel. Alt som er i stadig bevegelse, blir slitt – noe fortere enn annet. Godt tips: les vår artikkel sånn sjekker man bilens forstilling.

Finn bildeler til din Tesla: