Bremseskive

Viser 1 av 83 sider

Uten bremser stopper ikke bilen, og bremseskiver er en sentral del av bremsesystemet. Hvis du hører ulyder fra bremsene, kan det være tegn på at det er på tide å bytte. Mange tar turen innom verkstedet, men med rette produkter fra Bildeler.no er det faktisk enkelt å bytte bremseskive selv.

Med bremsedeler fra kvalitetsleverandøren NK oppnår du den høyeste bremsesikkerhet uansett kjøreforhold. De fleste av våre bremseskiver leveres lakkerte, og er derfor motstandsdyktige mot rust, og klare til å tas i bruk umiddelbart.

De siste årene har vi levert flere hundre tusen bremseskiver fra NK til norske kunder, både private, frittstående verksteder og store verkstedkjeder. At profesjonelle aktører er faste kunder hos oss, mener vi er med på å understreke poenget vårt: Vi leverer kvalitet til riktig pris.

Hva slags bremseskive du trenger er avhengig av hvilken type bil du har. Det kan være lett å gå seg vill i mylderet av produkter, så for å spare deg tid og gjøre det enkelt, har vi laget en filtreringsfunksjon. Tast inn registreringsnummeret ditt for å se vårt utvalg av bremseskive til din bil.