Arbeid på Tesla Model 3

Tesla Model 3 er en populær elbil i Norge, kjent for sin rekkevidde og avanserte teknologi. Norge, med sine sterke insentiver for elektriske kjøretøy, har omfavnet Tesla Model 3 som en av de mest populære modellene. Bilen har gjennomgått flere oppdateringer og kommer i ulike versjoner med varierende rekkevidde og ytelse. Med et minimalistisk interiør dominert av en stor berøringsskjerm, representerer Model 3 fremtiden for bilkjøring for mange i Norge

Image

Model 3 kom på det norske markedet i 2019 og mange av de har rullet en god del kilometer allerede. Med stadig kjøring på spesielt norske, saltede vinterveier i kombinasjon med stedvis dårlig veistandard og iskalde vintre får både bremser og forstilling kjørt seg nokså hardt.

Det betyr at etterhvert må noen deler skiftes ut for å sikre at bilen holder god stand og sørge for at trafikksikkerheten ivaretas.
Derfor har vi byttet en rekke deler på Tesla Model 3 - og her viser vi deg hvordan du selv kan gjøre det.


Bremser

Tesla har, som andre elbiler, helt vanlige bremser. Det gjelder naturligvis både foran og bak. Her går vi igjennom hvordan du bytter bremser på Tesla Model 3:

Bremser foran

Bremser bak

Forstilling og bakstilling

Som med bremsene finner du også helt vanlige understellsdeler på Tesla Model 3. Her viser vi deg bytte av bærebruer, lenkeramer og hjullager.

Forstilling

  • Nedre bærebru

    Her viser vi deg hvordan du selv bytter nedre bærebru på Tesla Model 3. Jobben tar ca 45 minutter pr. side.

    Av verktøy trenger du, i tillegg til jekk og støttebukk: skrallesett, skrutrekker og fastnøkler.

  • Øvre bærebru

    Det tar ca 1 time pr. side å bytte øvre bærebru på Tesla Model 3. Sånn gjør du det.

    Av verktøy trenger du, i tillegg til jekk og støttebukk: skrallesett, hammer, skrutrekker, fastnøkler, demonteringsverktøy, hammer, dor og meisel samt unbrakonøkkel.

Bakstilling

Kjøp bildeler på nett!

Hele spillelisten, i tillegg til jobber på mange andre bilmodeller, finner du på vår YouTube-kanal.

Delene kjøper du hos Bildeler.no - i tillegg til lynrask levering og konkurransedyktige priser leverer vi selvfølgelig deler tilsvarende original kvalitet.

Trenger du hjelp, tips eller har spørsmål i forbindelse med bytte av deler, kjøp eller annet? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Finn deler til din Tesla: