NK - kvalitet og garanti

NK har i mange år vært en anerkjent merkevare over store deler av Europa, innen produktkategorier som reservedeler til bremser, styring, girkasse, clutcher, etc. Essensen av våre verdier og vårt tilbud til markedet kommer til uttrykk i slagordet THE RELIABLE PART - reservedeler du kan være trygg på fra en pålitelig leverandør.

NK har sine røtter i Aalborg-selskapet Nordjysk Kobling. I 1991 ble NK introdusert i Tyskland med oppkjøpet av den gamle reservedelsbutikken Wartburg i Eisenach, og siden har det spredt seg til andre markeder som et resultat av kontinuerlige vekst.

NK slite- og reservedeler leveres med 5 års garanti mot produksjons- og materialfeil. Det er sånn det skal være når det leveres deler av høy kvalitet.
Produktene er av Matching Quality og produsert i samsvar med IATF 16949 og ISO 9001.

Kvalitet

Vi har aldri vært i tvil om at NK-produkter oppfyller markedets høyeste krav til kvalitet og lang levetid.
For noen år siden ble det innført 5 års garanti mot produksjons- og materialfeil på alle NK-produkter. Nå er dette utvidet med slitasjegaranti på NK bremseklosser.

Vi garanterer at et sett med NK-bremseklosser skal vare i minst 35.000 km.

Uavhengig av varenummer og uansett bilmerke, modell, foran eller bak, gir vi deg et nytt sett med bremseklosser helt gratis hvis produktene ikke lever opp til løftet.

For å gjøre deg oppmerksom på garantien har vi introdusert en kilometergarantilogo, som du finner på emballasjen.

NK tilbyr et av de bredeste programmene innen bremseklosser for biler og varebiler. Produktutvalget dekker bilmodeller fra 1980-tallet og helt fram til i dag.

NK bremseklosser bremser trygt og stabilt under alle forhold, de er holdbare og komfortable med lave støynivåer. NK bremseklosser er selvfølgelig også i Matching Quality, med dimensjoner og tilbehør likt originale deler, noe som sikrer problemfri montering og funksjonalitet. De er også typegodkjent i henhold til den internasjonale ECE R90-standarden.

Se vår 35.000 km-video på YouTube:

Hvordan benytte kilometergarantien
Kilometergarantien gjelder retur av de aktuelle bremseklossene med dokumentasjon på kjørelengde på utskiftningstidspunktet og verkstedets stempel. For eksempel kan en kopi fra bilens servicebok brukes som dokumentasjon.